Στα καταστήματά μας μπορείτε να βρείτε μια πλούσια συλλογή προϊόντων που φέρουν την επωνυμία Mariella Nails, τα οποία καλύπτουν όλες τις βασικές κατηγορίες της αγοράς περιποίησης άνω και κάτω άκρων.
Τα Mariella Nails Body & Mind Care, τα κέντρα ευεξίας και περιποίησης άκρων, που εμπιστεύονται πολλές επώνυμες Ελληνίδες, παρουσιάζουν τη νέα συλλογή από βερνίκια νυχιών και ενυδατικές κρέμες σώματος , η οποία έχει ήδη κατακτήσει τις προτιμήσεις των γυναικών! Ακολουθώντας πιστά τις σύγχρονες τάσεις που κυριαρχούν, προτείνουν μία ευρεία γκάμα χρωμάτων και συμπληρώνουν την καλοκαιρινή τους παλέτα με έντονα χρώματα γεμάτα λάμψη και διάρκεια που σας ανεβάζουν τη διάθεση και σας κάνουν να ξεχωρίζετε.
  Ο κόσμος των χρωμάτων….στα πόδια σας Κι από τον κόσμο των χρωμάτων ταξιδεύουμε στον κόσμο των αρωμάτων. Οι ενυδατικές κρέμες με αιθέρια έλαια σας συντροφεύουν στις διακοπές σας κι αυτό το καλοκαίρι. Αρκεί να επιλέξετε το άρωμα που επιθυμείτε (γιασεμί, φράουλα, μαστίχα, πούδρα, αγγούρι – πεπόνι, θάλασσα, πικραμύγδαλο, σοκολάτα, κανέλλα, ροδάκινο, ) για να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας μία μοναδική εμπειρία αναζοωγόνησης.
 

 

         
   
Το καλύτερο δώρο για την καλύτερη φίλη σας. Να η ευκαιρία να δείξετε στην καλύτερη φίλη σας πόσο ενδιαφέρεστε για την εμφάνισή της, κάνοντάς της μια όμορφη και ευχάριστη έκπληξη. Στα κέντρα περιποίησης Mariella Nails...
Μάθετε περισσότερα