Ραντεβού Υγείας, Ομορφιάς & Φροντίδας

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε κατάστημα σας βολεύει καλώντας στο κατάστημα της αρεσκείας σας ή σε αυτό που σας βολεύει.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε κατάστημα σας βολεύει βλέποντας τη λίστα των καταστημάτων εδώ.

 

Mariella Gift Cards & Δωροεπιταγές

Το καλύτερο δώρο για την καλύτερη σας φίλη.Χαρίστε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα με Δωρεάν Υπηρεσίες στα Mariella Nails Body & Mind Care studios και μετατρέψτε το Δώρο σας σε Εξαιρετικό Δώρο. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ποσό και τις υπηρεσίες στις ανάγκες σας ή στις ανάγκες του αποδέκτη, επιλέγοντας από τη μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και φροντίδας των Mariella Nails studios. Ισχύουν για όλες τις υπηρεσίες και για χρονικό διάστημα 2 μηνών. Ακόμη διατίθενται και εταιρικές κάρτες και κάρτες special events.
Ζητήστε τις Gift Card και VIP Card στα καταστήματα και χαρίστε τις στις φίλες σας!

 

 

Προετοιμασία Νύφης


Στα Mariella Nails Body & Mind Care αντιλαμβανόμαστε οτι η ημέρα του γάμου σας είναι μια από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής σας και το να νοιώθετε και να αισθάνεστε στα καλύτερά σας με την φροντίδα που μπορούμε να σας προσφέρουμε, αποτελεί για εμάς δέσμευση.Επιπρόσθετα, το γεγονός ότι δεν υπάρχουν extra χρεώσεις αλλά ισχύουν οι κανονικές, προσιτές τιμές μας, σας απαλλάσσει από επιπλέον έξοδα. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού, καλώντας στο κατάστημα της αρεσκείας σας ή σε αυτό που σας βολεύει. Δείτε τη λίστα των καταστημάτων εδώ.

 

 

         
   
Το καλύτερο δώρο για την καλύτερη φίλη σας. Να η ευκαιρία να δείξετε στην καλύτερη φίλη σας πόσο ενδιαφέρεστε για την εμφάνισή της, κάνοντάς της μια όμορφη και ευχάριστη έκπληξη. Στα κέντρα περιποίησης Mariella Nails...
Μάθετε περισσότερα