Εξειδικευόμαστε στην αισθητική περιποίηση άκρων από την παραγωγή των δικών μας φυσικών προϊόντων, στην δημιουργία θεραπειών και στην παροχή υπηρεσιών επιτυγχάνοντας την επιδοκιμασία και θαυμασμό χιλιάδων ικανοποιημένων πελατών. Αυτό είναι το αντικείμενο μας, το αγαπάμε, έχουμε αγωνιστεί να δημιουργήσουμε ένα πανίσχυρο όνομα στην αγορά και δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό των τεχνιτών μας. Δεν έχουμε διστάσει να απομακρύνουμε από την ομάδα των συνεργατών μας αυτούς που δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές ποιότητας που έχουμε θέσει εδώ και χρόνια.
Είμαστε γνωστοί για τα φυσικά προϊόντα μας τα οποία μπορείτε να βρείτε εκτός από τα Studios και σε εξειδικευμένα καταστήματα και πολυκαταστήματα όπως τα Hondos Centers.
  Και φυσικά λόγω της πρωτοπορίας μας στις τάσεις της μόδας και στα σύγχρονα στυλ νυχιών και nail art, είμαστε περήφανοι για την εμπιστοσύνη όλων των διοργανωτών καλλιστείων και των καναλιών για την επιλογή μας στην προετοιμασία των υποψηφίων μοντέλων. Επιδιώκουμε κάθε επίσκεψη στα Mariella Nails Body & Mind Care studios να αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία, που θα χαρακτηρίζεται από φιλική και προσωπική εξυπηρέτηση, επαγγελματισμό, με επικέντρωση στην ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών του πελάτη.
Να προσφέρουμε ποιοτικές και ξεχωριστές υπηρεσίες, με άμεσα και ορατά αποτελέσματα, με την πιο εξελιγμένη και καινοτόμο τεχνολογία και να καλύψουμε τις ανάγκες των σύγχρονων και μοντέρνων ανθρώπων που επιλέγουν πάντα αυτό που τους ταιριάζει, προσφέροντας τους «μια όαση στην έντονη και γεμάτη κίνηση καθημερινότητα τους».
 

 

         
   
Το καλύτερο δώρο για την καλύτερη φίλη σας. Να η ευκαιρία να δείξετε στην καλύτερη φίλη σας πόσο ενδιαφέρεστε για την εμφάνισή της, κάνοντάς της μια όμορφη και ευχάριστη έκπληξη. Στα κέντρα περιποίησης Mariella Nails...
Μάθετε περισσότερα