1992: η Μαριέλλα Δημητριάδου, αξιολογώντας τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των μοντέρνων και πολυάσχολων καταναλωτών, στήριξε την ιδέα δημιουργίας της εταιρίας Mariella Nails Concept, στην αγάπη της για το αντικείμενο της αισθητικής περιποίησης νυχιών και στις προοπτικές εξέλιξης με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό που την διακρίνει.
Από τότε και μέχρι σήμερα, η εταιρία Mariella Nails έχει κάνει μια δυναμική παρέμβαση στον κλάδο της υγείας και αισθητικής άκρων, εισάγοντας νέες τάσεις και δημιουργώντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Η εξελικτική πορεία της εταιρίας υπήρξε ραγδαία σε όλες τις μορφές δραστηριοποίησης της. Η εισαγωγική δραστηριότητα της εταιρίας στήριξε την επωνυμία Mariella Nails, τόσο στη χονδρική όσο και στη λιανική διάθεση των προϊόντων της.

1993: Ίδρυση 1ης σχολής στην Αθήνα. Οι σχολές ελευθέρων σπουδών MARIELLA NAILS EXPERTS INSTITUTES καθιερώθηκαν ως η πλέον αξιόπιστη και ολοκληρωμένη πρόταση εκπαίδευσης στο χώρο. Σήμερα, η εταιρία διαθέτει ενα μεγάλο δίκτυο των studios Mariella Nails Body & Mind Care, ένα ιδιαίτερα ευρύ και πιστό πελατολόγιο χονδρικής, συμμετέχει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια των μεγαλύτερων σχολών σε παγκόσμιο επίπεδο, επισκέπτεται τις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο, κλπ.
  2005: Οργάνωση ιδέας για franchising. Τη χρονική περίοδο από το Φεβρουάριο 2006 έως και το Φεβρουάριο 2009, η εταιρία Mariella Nails Body & Mind Care έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο κέντρων ευεξίας και αισθητικής περιποίησης άνω και κάτω άκρων βασισμένο στο σύστημα συνεργασίας FRANCHISE.
Επιτυχείς συνεργασίες της εταιρίας με πιλοτικά καταστήματα είναι με τα Hondos Center καθώς επίσης και στον πολυχώρο The Mall.

2009: Επιστέγασμα των προσπαθειών της εταιρίας αποτελεί η απόφαση να αναπτύξει ακόμη περισσότερο τα στούντιο αισθητικής περιποίησης άκρων Mariella Nails Body & Mind Care, με τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη στο επιχειρηματικό σχήμα.
Η Κάτια Ζυγούλη, αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τις γνώσεις της από τους χώρους της μόδας και της ομορφιάς, θα συμμετέχει ενεργά στην εταιρία, με στόχο να μεταφέρει και στην Ελλάδα, μέσω των Mariella Nails, τα πιο πρωτοποριακά trends.

 

 

         
   
Το καλύτερο δώρο για την καλύτερη φίλη σας. Να η ευκαιρία να δείξετε στην καλύτερη φίλη σας πόσο ενδιαφέρεστε για την εμφάνισή της, κάνοντάς της μια όμορφη και ευχάριστη έκπληξη. Στα κέντρα περιποίησης Mariella Nails...
Μάθετε περισσότερα