Σίγουρο μέλλον
        Σίγουρη δουλειά

Δείξε τα νύχια σου στο μέλλον και στην επαγγελματική σου αποκατάσταση.
Σπούδασε Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Τεχνητά Νύχια και Nail Art στα Mariella Nail Experts Institutes

 

  Σίγουρη Επαγγελματική Αποκατάσταση

Τα Mariella Nail Experts Institutes λειτουργούν ως εργαστήρια ελευθέρων σπουδών με αξιοπιστία εδώ και 16 χρόνια, και εξασφαλίζουν την επιτυχία και τη σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών τους, λόγω των ιδιαίτερα αυστηρών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Οι απόφοιτοι των Mariella Nail Experts Institutes έχουν αποδεδειγμένα χαρακτηριστεί ως οι άριστοι νέοι επαγγελματίες.
Ακολουθήστε λοιπόν το σίγουρο μέλλον που σας προσφέρει η εκπαίδευση στα Mariella Nail Experts Institute στην κατάρτιση στην τέχνη της αισθητικής περιποίησης άκρων.
Εξασφαλίστε μια δημιουργική καριέρα και την ευκαιρία να έχετε συνεχή ενημέρωση για τις νέες τάσεις και τεχνικές στην περιποίηση των άκρων από την κορυφαία εταιρία στην Ελλάδα.

 

 

Βρείτε μας στο facebook.

  Με υπόβαθρο την πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση μακνικιουρίστ και πεντικιουρίστ, την οργάνωση και ανάπτυξη της εταιρίας Mariella Nails Body & Mind Care και το δίκτυο των καταστημάτων Mariella Nails Body & Mind Care Studios είστε σε θέση να έχετε τον κόσμο στα δάχτυλά σας από ένα ιδιαίτερα κερδοφόρο επάγγελμα.

Επιπρόσθετα, τα Mariella Nail Experts Institutes οργανώνουν ειδικά ταχύρρυθμα εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια για επαγγελματίες τεχνίτες και ιδιοκτήτες καταστημάτων περιποίησης άκρων.

 

 


Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!!!!!
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ 900 ΕΥΡΩ!!!!!! - Ανοιχτό πρόγραμμα παρακολούθησης - Πρακτική σε πραγματικά μοντέλα - Δίνεται Τίτλος Σπουδών Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (απαραίτητο μαζί με την προϋπηρεσία για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος) - 6987340470

 

 

homeσπουδέςκαριέραfranchiseεπικοινωνία