Σίγουρο μέλλον
        Σίγουρη δουλειά

Επιλέγω κερδοφόρο επάγγελμα με τα
Mariella Nail Experts Institutes

 

  Για να έχετε όλο τον κόσμο στα δάχτυλα σας

Μάθε αξιόπιστα και επαγγελματικά την Φροντίδα και Περιποίηση των Άκρων (μανικιούρ-πεντικιούρ-τεχνητά νύχια) στη Σχολή Mariella Nail Experts Institute και δούλεψε από την επόμενη μέρα.
Με εφόδια την εξαιρετική θεωρητική και πρακτική εμπειρία, έχοντας διδαχθεί από τους κορυφαίους καθηγητές στο χώρο και γνωρίζοντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά και όλες τις σύγχρονες τεχνικές μανικιούρ και πεντικιούρ ένα νέο μέλλον ανοίγεται μπροστά σου. Τώρα είσαι έτοιμη, για την αναγνώριση από την αγορά και το ευρύ κοινό.
Ακολούθησε λοιπόν το μεράκι σου και εξασφάλισε μια δημιουργική καριέρα ως ειδικός τεχνίτης επαγγελματίας, απόλαυσε την γνωριμία με τον λαμπερό κόσμο της ομορφιάς, της μόδας και της ευεξίας στα Mariella Nails Body & Mind Care studios ή άνοιξε το δικό σου κατάστημα.
  • Θέλεις να πραγματοποιήσεις τους προσωπικούς και οικονομικούς σου στόχους;
  • Θέλεις εγγυημένη πελατεία σε ένα κερδοφόρο επάγγελμα;
  • Θέλεις να μάθεις από τους καλύτερους του χώρου περιποίησης άκρων;
  Δείξε τα νύχια σου στο μέλλον και στην επαγγελματική σου αποκατάσταση ξεκινώντας μια νέα επαγγελματική καριέρα, σπουδάζοντας στα Mariella Nail Experts Institutes.

Οι αριστούχοι σπουδαστές προσλαμβάνονται από το δίκτυο καταστημάτων Mariella Nails Body & Mind Care studios, ενώ οι απόφοιτοι γίνονται αμέσως περιζήτητοι στα nail studios. Αποδεδειγμένη αναγνώριση της ποιότητας και του επιπέδου σπουδών στα Mariella Nail Experts Institute.

 

 

 

homeσπουδέςκαριέραfranchiseεπικοινωνία